dinsdag 30 september 2014

Gedeelde smart....

Een bekend gezegde, en ik denk dat Danique het vandaag zo ervaren heeft.
Een ontmoeting op de rontgen van twee meisjes, allebei een Fontan, allebei vandaag opgenomen, allebei morgen naar de operatiekamer......
Stilletjes maakten ze kennis, even later kwam Noes weer buurten en speelden ze samen.
Onderweg naar het ECG vraagt Danique me: Hè Mam, moet Noes dan morgen ook.... je weet wel? Ja Danique, bij Noes gaan ze niet kijken maar Noes haar hartje krijgt een apparaatje zodat deze beter gaat kloppen. Ohhhh en toen was ze stil! Nu vanavond gingen ze samen verven en de studio van Sophia tv onveilig maken ☺️.

Oh ja, we maakten een foto, een ECG, prikten bloed en kwamen misschien wel tien artsen luisteren naar haar hart, maar ik weet zeker dat als we Danique vragen naar vandaag dat ze vooral vertelt over haar nieuwe ❤️e-vriendin. Een moeilijke dag waarbij we weer even weten dat haar hartje niet is zoals het hoort, maar het gegiechel van de twee dametjes maakt deze dag toch tot een dag om te herinneren! Een bijzondere ontmoeting tussen twee bijzondere meisjes!



Nu op naar morgen, morgenochtend is ze vroeg aan de beurt, de cardiologen gingen uitgebreid weer kijken. En wij gaan wachten, hopend op antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten