donderdag 2 oktober 2014

Rustig dagje

Vandaag the day after.
Toen ik vanmorgen in het ziekenhuis aankwam was de zuster er net om Danique haar verband eraf te halen. Heerlijk, dat betekent namelijk ook dat ze haar bed weer uit kan! En dat deden we gelijk, na een dag in bed is lekker douchen een luxe. Gelijk een schoon bed!

Daarna aan wat rekenwerk!
Na een paar bladzijden was het klaar en tijd voor een filmpje. Giechelend keek ze Tinkerbell, een gouden momentje omdat je je dan realiseert dat ze het zo supergoed doet. Ondanks alle problemen kan ze genieten van iets kleins. 

Na een bezoekje van een vriendin, die een heerlijke maaltijd meebracht voor vanavond, ging ze nog ff lezen en spelletje doen! 
En daarna was het tijd, tijd om  naar de hal van het Sophia te gaan.
Sophia tv bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren kwamen Mickey en Minnie Mouse langs.
Eerst waren er opnames voor de televisie uitzending en daar wilde Danique wel aan mee werken.

En toen was het wachten op. Danique was duidelijk onder de indruk van alles en durfde uiteindelijk niet op de foto met het tweetal.
Na even gepraat te hebben wilde ze dan toch en toen we in de rij stonden was daar een oud klasgenootje die haar overtuigde van het feit dat zij samen gingen.
Daarna kwam er gezellig bezoek, oma , opa, tante Daan en Sepp en Jesca.
Een gezellig dagje waarbij ze het weer heel goed deed! 




1 opmerking:

  1. Geweldig..... wat een bewondering heb ik toch voor dat grietje !!! Ongelooflijk als ik haar zo zie staan.....en ziet hoe ze zit te rekenen, en bij die microfoon......werkelijk....je ziet ze echt genieten..... Wat een bikkeltje !!!
    Groetjes Sarjanny

    BeantwoordenVerwijderen